Sunne Ski & Bike weekend på herrgård i Sunne

Boka en underbar Cykel Bike resa till Ulvsby herrgård där Bike pass till Sunne Ski & Bike ingår. Nybyggda banor utmed och runt berget passar både erfarna cyklister och nybörjare. Roliga aktiviteter för alla åldrar i Sunne Ski & Bike. Sommar som vinter!

Sunne Ski & Bike hotellweekend på Ulvsby herrgård

Nu blir Ski Sunne Sunne Ski & Bike och en härlig plats för cykling både vår, sommar och höst. Premiär i maj 2022. Vi längtar!

I Sunne Ski & Bike finns det cykling som passar både nybörjare och den som söker riktiga utmaningar.  Samla gänget för ett riktigt cykeläventyr och testa liftburen cykling i helt nybyggda banor.

Sunne Ski & Bike har 8 banor i varierande svårighetsgrader – från enklaste Gröna Bana - Jungfru Spaak (Selma Lagerlöf finns med på ett hörn även här) till Svart Bana Melkior.
Det finns övningsområden och banor för barn – kallade Fumle & Drumle. Cykeln får du enkelt upp med liften. Cykel finns att hyra – boka gärna innan besöket.

Boka cykel weekend med Bike Pass och bo på Ulvsby herrgård

Vårt cykelpaket eller cykel weekend är perfekt för dig som vill cykla några dagar, samtidigt som du kan njuta av bekvämt, hemtrevligt boende och god mat och dryck på Ulvsby herrgård.

Cykla på häftiga banor på dagen och avrunda sen i Drottning Kristinas badstuga, där du mjukar upp stela muskler i ett varmt bad i kopparkar eller en stund i örtbastun.

På kvällen dukar Ulvsby herrgård upp en härlig middag lagad på lokala råvaror och utvalda viner. Du njuter av livet och den vackra sjöutsikten över sjön Fryken.  Sjunk ner och bara koppla av!

I Sunne Ski & Bike är det weekend alla dagar i veckan - så välkommen till en cykel bike weekend veckans alla dagar. Boka när det passar som bäst! Kan bokas från 26 maj 2022.

Lite extra lyx!
Njut lite extra och uppgradera till Superior rum (3795 kr p)  - eller Juniorsvit med sjöutsikt och privat balkong (4795 kr p)

Cykelbanor för nybörjare och mer avancerade på Sunne Ski & Bike

Vi har banor i olika svårighetsgrad och karaktär. Börja enkelt och öka gradvis i din egen takt. Graderingen av banorna är precis som i backarna för skidåkning där grön är de lättaste och svart är de mer utmanande. Vill du inte ta liften upp kan du ha kul i vårt nybörjar-/barnområde eller pumptrack. Vi planerar att kontinuerligt bygga ut vår Bike Park, så håll utkik efter nya banor!” Kan man läsa på Sunne Ski & Bikes hemsida www.sunneskibike.se

Hyr en cykel eller ta med egen

Gör det bekvämt genom att boka cykel i förväg direkt hos Sunne Ski & Bike. Då finns utrustningen förberedd vid ankomst och ni kommer snabbare ut i banorna.

3295:- fr. per person
2 nätter
Bike weekend med boende
Det här ingår
  • Bike pass 2 dagar (Axesskort tillkommer)
  • Logi 2 nätter i dubbelrum standard
  • Ulvsby herrgårds frukostbuffé
  • Entré till Drottning Kristinas badstuga
  • Badrock och tofflor på rummet
  • 2 x 3 rätters middag
  • Fritt WiFi
  • Fri parkering Ulvsby herrgård
  • Tillgång till laddning el-bil (extra avgift)
Relaterade erbjudanden
Från 3695:-
Vandringspaket

Visst längtar du redan efter nästa sköna vandring? Dra på…

Från 3280:-
Från 7795:-
Sunne vandringsvecka 2022

Välkommen till Sunne vandringsvecka 21 -…

Från 3380:-