Lugnt och luftigt vid sjön Fryken

Hej kära gäster och följare ❤️ Precis som alltid välkomnar vi er med kärlek och värme. Herrgården håller öppet som vanligt och vi har ordnat allt på ett säkert sätt.

Vi följer självklart utvecklingen i världen - och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Och som alltid arbetar vi med högsta fokus på hygienen. Alla som arbetar är friska och krya.

Det är nu större plats mellan borden i matsalen.
Det finns två chambre separée där ni sitter avskilt i ert sällskap.
Alla som bokar rum får bo i den helt nybyggda gästflygeln med stora rum och modern ventilation. (Vi städar som vanligt väldigt noggrant och nu desinficeras alla ytor.)

Vi väljer också att tro på en ljus framtid och uppmuntrar till att ansvarsfullt gästa oss för avkoppling och god mat.

Vi fortsätter med det vi brinner för - att laga den godaste maten, fylla glasen med goda drycker och ge er fantastisk service.
Vi arbetar för att våra anställda ska ha kvar sina anställningar och arbetar nu med att fortsätta att utveckla vår verksamhet.

Vi hälsar varmt och ansvarsfullt välkommen!

Kärlek till er alla från hela herrgårdsgänget!

 

//

Här är mer detaljerat vad vi gör!

  • Ulvsby herrgård har vidtagit åtgärder för att hindra spridning av Coronavirus
  • Vi följer regeringens beslut och myndigheters rekommendationer.
  • Vi har utökat våra redan supernoggranna rutiner för rengöring. Vår personal desinficerar kontaktytor, handtag, kranar, stolar mm.
  • Hotellpersonalen städar alla rum med desinficerande medel och har bra kompetens.
  • Våra medarbetare har sedan tidigare god hygienkunskap - och särskilt  handhygien. Alla har uppdaterad kunskap om hur man minskar risken för smittspridning.
  • Det finns handsprit i lokalerna.
  • Vi ber vänligen alla gäster att tvätta händerna noga (minst 30 sekunder) innan besök i matsal, konferenslokaler och gästrum.
  • De medarbetare som känner sig det minsta sjuka får inte gå till jobbet.

Övrigt

Vi finns på landsbygden och är en liten anläggning med stora lokaler och luftig miljö. Våra hotellrum är nybyggda, med effektiv ventilation och nya lättskötta material. Vi tar bara emot en konferensgrupp i taget. Alla  placeras i stora lokaler och med gott om utrymme mellan varje deltagare. Det är bra luftväxling i lokalerna och vi tar bara emot grupper med få deltagare. Max 20 personer i den största lokalen som rymmer 60 personer. Max 10 personer i lokalen som rymmer 30 personer.