Påskweekend på herrgård 2022

En påskhelg på Ulvsby herrgård är det bästa sättet att välkomna våren! Lediga dagar med tid för herrgårdsliv. Solens strålar värmer gott. Naturen spirar. Sista istapparna droppar från taken och Ulvsby herrgård firar vårens intåg med ett härligt påskfirande.

Välkommen att fira påsk 2022 på herrgård!

Fira herrgårdspåsk på Ulvsby herrgård vid sjön Fryken i Sunne – mitt i Värmland.

Välkommen att fira påsk med oss på Ulvsby herrgård. Njut av livet på landet, och låt oss skämma bort er med påskens alla delikatesser, serverade i den vackra matsalen med sjöutsikt. Hela herrgården är vackert påskdekorerad och vårblommor prunkar i vaser och krukor.

Boka påskhelgen 2022 !

Passa på att boka påsken 2022 redan nu! Påsken är en härlig tid och det är även konstrundornas tid. Övre Frykens Konstrunda är den stora konstrunda här i trakten och påskens stora konstupplevelse. Vi hoppas att Övre Frykens Konstrunda kommer att bli en riktig konstfest nu när vi får mötas igen. Bäst att boka genast - vi tror att det blir riktigt drag runt sjön Fryken här i Sunne.

Påskfirande med skidåkning, vandring eller konst

Det finns många avkopplande aktiviteter i Sagolika Sunne oavsett om du gillar att gå på konstutställning eller vandra på vandringsleder. Kortare och lite längre - lätta och mer utmanande. Vill du vandra så fixar vi fika - ta med rygga och termos!
Det är fullt av flyttfåglar vid sjön Björken, som ligger helt nära herrgården, här finns grågås, tranor, knipor, storskrake och många fler flyttfåglar. Gå den korta vandringsleden och klättra sen upp i ett fågeltorn och njut av skådespelet runt sjön. Ta med kikare eller låna av oss!

Är påsken tidig finns det snö i backarna i Ski Sunne och här kan du unna dig en heldag med skidåkning. Gör det enkelt och boka skidutrustning. Ski Sunne är välkända för bra utbud och hög kvalitet på skidor, pjäxor och allt annat.  Superbekvämt när man ska åka skidor en dag eller två.

Konstutställningar

Här på Ulvsby herrgård är det påskfest hela långfredag och påskafton. Vi firar med konstutställningar, påskens alla läckra delikatesser och intressanta möten. Kom redan på skärtorsdagen så blir alla helgdagar lediga dagar. Fyll dem med konst- och kulturupplevelser! På långfredagen och påskafton hoppas vi att det blir jazzkonsert med Lars Larsson och Easter Bandet - och på ett nytt spännande sätt. Det blir konstupplevelser på nytt och annorlunda vis - och på ett sätt så alla kan vara med - och känna sig säkra. Vi vet inte än om det kommer hållas öppet för besök i några ateljéer runt sjön, men så snart vi vet så berättar vi!

 

När det är en helt vanlig påskhelg

På Ulvsby herrgård bor du mitt i konstupplevelsen. Vår utställning ingår som en del i Övre Frykens konstrunda. Årets konstupplevelse som lockar tiotusentals besökare till ateljéer i trakten. Där möter du lokala konstnärer och konsthantverkare. När du får se i vilken miljö de arbetar blir värdet av deras verk så mycket högre.

 

 

 

3495:- Per person
2 nätter
This is included
 • Övernattning i dubbelrum
 • Ulvsby herrgårds frukost
 • Trerätters middag
 • Herrgårdens påskmiddag
 • Vinmeny till påskmiddagen - el alkofritt
 • Badrock och tofflor på rummet
 • Entré till Drottning Kristinas badstuga
 • Konstutställning på herrgården
 • Fri parkering
 • Wifi
 • Fri ombokning (av värdet) för bokning under 2022
Relaterade erbjudanden
Från 2995:-
Skidweekend med boende

Boka en underbar skidresa till Ulvsby herrgård där Skipass till…

Från 1890:-
På väg till fjällen-paket

Det är något speciellt med fjällsemester…

Från 3380:-
Från 7795:-
Sunne vandringsvecka 2022

Välkommen till Sunne vandringsvecka 18 -…

Årets påskeferie går till Värmland, Sverige

Luta dig tillbaka på tåget eller ta bilen. Resan till påskfirandet Ulvsby herrgård går snabbare än du tror. Naturen utanför fönstret blir allt mer sagolik ju närmare Sunne du kommer.

Avstånd:

 • Oslo 2,5 tim med bil
 • Kongsvinger 1,5 tim med bil
 • Fredrikstad 3 tim med bil
 • Hamar 3 tim med bil
 • Arvika 45 min med bil
 • Karlstad 50 min med bil
 • Stockholm city 3 1/2 tim (tåg via Karlstad/Kil)
 • Göteborg 3 tim (tåg via Kil)
 • Örebro 2 tim med bil
READ MORE

Ulvsby herrgård fylls av musik

Påsken är en av de högtider vi tycker allra bäst om på Ulvsby herrgård. Idag är den lika viktig för våra gäster som jul och nyår. Herrgårdslivet är skönt kravlöst. Passa på att skämma bort dig själv, samla dina vänner eller lämna vardagen tillsammans med någon du tycker extra mycket om. Ulvsby herrgård är ett hotell med vackra rum och många öppna sällskapsytor. 

Påsken 2020 finns även våra musikervänner på plats för att fira påsk. På långfredagen och påskafton ger vi dem fritt spelutrymme i herrgårdens salong. När de jammar är det svårt att sitta still. En riktig humörhöjare! Vad som helst kan hända – det är inget vi vill missa.

Boka ett herrgårdshotell påskeferien 2020

Riktigt lyxigt eller bara bekvämt i markplan. På Ulvsby herrgård väljer du mellan flera olika typer av boende. Här trivs hela familjen, barn såväl som bestemor och bestefar. Även hunden är välkommen i några av våra rum med egen uteplats.