Presentkort

Ett presentkort är en uppskattad gåva till din käraste eller någon annan du tycker om. Ge bort en lyxig herrgårdsweekend med god mat och roliga aktiviteter. Vill du lyxa till det ytterligare går det att välja till Drottning Kristinas badstuga, som ni får ha helt för er själva.

Ge bort en uppskattad gåva eller födelsedagspresent

Ge bort ett presentkort med något av det finaste som finns. Tid tillsammans! Eller något annat som blir uppskattat av den som kanske redan har allt. En lyxig weekend på herrgård eller vardag med guldkant – välj det som passar bäst! 

Presentkort med avkoppling eller spännande upplevelser

Kanske följer du med och blir till resans höjdpunkt! Eller är det de yngre som får en uppskattad presenten med egen tid, god mat och lyxigt boende med sova länge garanti! Och du får bästa egen-tiden med de allra yngsta, för du toppar väl presentkortet med uppskattad barnvakt-tid!

En uppskattad gåva

Oavsett om det är en hel herrgårdsweekend i kuvertet, en herrgårdsmiddag eller tid tillsammans i Drottning Kristinas badstuga – så är det en uppskattad gåva. 

Läs mer om våra förmånliga erbjudanden här https://ulvsbyherrgard.se/erbjudanden/

Presentkort med tid i Drottning Kristinas badstuga

Avkoppling med lugn och ro i ett kopparbadkar och en stund i örtbastun, det är en fin present till kärestan, mamma, mormor eller någon annan du håller kär. En fin stund som ni kanske delar!

Ett presentkort till Drottning Kristinas badstuga är en present med lugn och avkoppling. Ta på badrocken, häll upp vatten i de vackra kopparbadkaren och i med ett par nävar Döda Havs-salt och sjunk ner i det varma vattnet.

Njut av den speciellt utvalda musiken och aromerna från örtbastun. Efter bastubadet gör man sin egen  Spa-ritual med produkter från Maria Åkerberg. Helt naturligt!

Presentkort Drottning Kristina lyx-paket

  • Egen tid i Drottning Kristnas badstuga, 3 timmar
  • Badrock att ta med hem
  • Spa-ritual kit med produkter från Maria Åkerberg
  • Skrubbduk i linne från Klässbols Linneväveri, att ta med hem
  • Fruktfat och mineralvatten

1990 kr per person med max 4 personer i sällskap.

 

Ett presentkort är en gåva från hjärtat!

Presentkortet gäller i 24 månader.

 

Beställ presentkort här!