Spela golf i Värmland

Nästa golfresa går till Värmland och Ulvsby herrgård!

Du och ditt sällskap börjar dagen med att ladda energi med Ulvsby herrgårds omtalade frukostbuffé. Egna recept och lokala specialiteter serveras i Anna-Stinas matsal med utsikt över sjön Fryken. Sedan väntar första tee och en skön dag på golfbanan. 

Extra prisvänliga priser till vardags under vår och höst

Ta chansen! Sätt lite extra guldkant på vardagarna före midsommar eller efter 15 augusti. Då får du 15 % rabatt på alla våra golfpaket, måndag-onsdag. 

Perfekt för dig som kan styra din egen tid. Eller när du vill kombinera till exempel ett affärs- eller kundmöte med golf.

Text here

4430:- per person
2 nätter
15 % rabatt mån-ons (Kan inte kombineras med andra rabatter)
This is included
 • Övernattning i dubbelrum standard
 • 2 Ulvsby herrgårds frukostbuffé
 • 2 Greenfee
 • Entré Drottning Kristinas badstuga
 • Badrock på rummet
 • 1 Trerättersmiddag
 • 1 Glas champagne
 • 1 Herrgårdsmiddag (fyra rätter)
Läs mer
Relaterade erbjudanden
Populär
Golfweekend i Sunne

Nästa golfresa går till Sunne Värmland och Ulvsby herrgård!

Populär
Fira midsommar på herrgård

Midsommar på Ulvsby herrgård, Sunne, mitt i Värmland är allt…

Populär
Romantisk weekend på herrgård

Fira alla hjärtans dag året runt med en romantisk weekend…

Populär
Herrgårdsweekend

Det är något speciellt med våra svenska slott och herrgårdar.…

 • bed
  Övernattning 2 nätter
 • restaurant
  Frukost och 2 middagar
 • check
  Tid i Drottning Kristinas badstuga
 • check
  Mousserande vin på rummet

Sunne ligger mitt i golfarnas Värmland

Resan till en härlig golfupplevelse med bas här i Sunne, Värmland, går snabbare än du tror. Om du kommer från söder passerar du Sunne GK på höger sida strax före tätorten. Några minuter senare rullar du in genom allén mot Ulvsby herrgård.

Avstånd i tid med bil:

 • Oslo 2 1/2 tim
 • Kongsvinger 1 1/2 tim
 • Köpenhamn 7 tim
 • Arvika 45 min 
 • Karlstad 50 min 
 • Stockholm city 4 tim 
 • Göteborg 3,5 tim 
 • Örebro 2 tim 

Golf i Värmland = Sunne GK + Ulvsby herrgård

Sunne GK är en skogs- och parkbana med 18 hål som sluttar ned mot sjön Fryken. Alla hål har sjöutsikt. Banan bjuder på utmaningar även för den mest erfarna spelaren. Förutom den vackra banan finns är övnings-green och drivingrange (tre hål att öva på samt bunker). Privatlektioner med Sunne GK:s tränare kan bokas i direktkontakt med klubben.

Sunne GK bildades 1969 och har nu alltså lockat golfare från när och fjärran i 50 år.

Här finns populära restaurangen Wärdshuset Nils Holgersson, som inte bara uppskattas av den som vill unna sig en paus i spelet, utan även är ett självklart stopp för bussresor. Här serveras både lunchbuffé med vällagad husmanskost och Swedish fika. I byggnaden finns även en golfshop.

READ MORE

Femdagarsgolfen får spelare att vallfärda till Värmland

Platserna till Femdagarsgolfen brukar ta slut på bara en vecka. Tävlingen är numera ett begrepp i Golfsverige. Fem dagar, en ny bana varje dag. Spelas på Arvika GK, Billeruds GK, Bryngfjordens GK, Hammarö GK och Karlstad GK.

Vi rekommenderar boende på Ulvsby herrgård. Ring 0565–14010 för ett personligt Femdagarspaket!

Bekvämt boende på herrgårdshotell

Riktigt lyxigt eller bekvämt i markplan. På Ulvsby herrgård väljer du mellan flera olika typer av boende. 

Ulvsby herrgårds hotellrum finns i:

 • Kronohäktet med 13 nybyggda hotellrum med sjöutsikt varav två juniorsviter. Privat balkong, utvald inredning och utsikt över sjön Fryken. 
 • Länsmansflygeln med 17 nyligen renoverade hotellrum i markplan. Flera av rummen har uteplats i söderläge och kvällssol.
 • Kavaljersflygeln, herrgårdens gamla ombyggda sädesmagasin, med 6 nyrenoverade hotellrum på andra våningen. Charmigt och personligt inredda med möbler från förr.

Alla rum har badrum med dusch och wc, TV och Wifi. 

Natursköna golfbanor för dagsutflykt 

Listan över populära och omtalade golfbanor i Värmland är lång. Här kommer några rekommendationer då du vill tillbringa mer tid på banan än i bilen.

Uddeholms GK

En av Sveriges vackraste 18-håls banor. Belägen utmed Råda sjön. Sjöutsikt från alla hål. På deras hemsida citeras Longdrivning-mästaren Marcus Edblad: ”Det här är den häftigaste och vackraste range jag har sett”. Restaurang finns.

Cirka 45 minuter med bil från Ulvsby herrgård i Sunne.

Kils GK

Ligger vackert vid sjön Nedre Fryken. Banan har 18 hål och är en naturskön skogs- och parkbana med omväxlande layout. De två 9-hålsslingorna har olika karaktär.

READ MORE

De 9 första bjuder på speltekniska utmaningar. Om du lyckas hålla bollen i spel blir du belönad. De andra 9 hålen är öppnare. Här kan du chansa mer. Är du lyckosam kan det bli birdies att redovisa i score-kortet. Banan är en av Femdagarsbanorna i Värmland. Restaurang med lunch och fika.

Cirka 40 minuter med bil från Ulvsby herrgård i Sunne.

Arvika GK 

En vacker 18-hålsbana ritad av Nils Skööld. Par 72. Tekniskt intressant parkbana i den omväxlande värmländska naturen. Banan erbjuder en utmaning även för erfarna spelare. Restaurang med lunch och fika.

Passa på att samtidigt besöka Klässbols Linneväveri. Fynda vackert linne i fabriksförsäljningen och inspireras i showroom.

Cirka 45 min med bil från Ulvsby herrgård i Sunne.

Billerud GK 

En av Värmlands äldsta golfklubbar. Sveriges enda bana med utsikt över Vänern från samtliga hål. Douglas Brasier ritade de första 9 hålen redan 1964. Hela 18-håls banan var klar 1977. De senaste åren har det gjorts en rejäl upprustning av banan, bland annat röjning av skogsdungar för att öppna upp utsikten över Vänern. Hundar är välkomna. Golfkrog med lunch och fika.

Banan är en av Femdagarsbanorna i Värmland.

Cirka 45 min med bil från Ulvsby herrgård i Sunne.

Bryngfjordens Golfklubb 

Här finns plats för alla som vill spela golf. Banan är skapad utifrån tanken att vi har olika förutsättningar för att spela golf. Det finns utmaningar för alla. Elitspelare och motionsgolfare. Med fem olika utslagsplatser varierar banans längd från 4 203 till 6 488 meter. Restaurang med lunch, fika och a la carte.

Banan är en av Femdagarsbanorna i Värmland.

Cirka 50 min med bil från Ulvsby herrgård i Sunne.

Alla erbjudanden
Populär
Romantisk weekend på herrgård

Fira alla hjärtans dag året runt med en romantisk weekend…