Bröllop på herrgård i Värmland

Säg ja! Till varandra - och ett bröllop på herrgård i Värmland. Ulvsby herrgård är en vacker plats för bröllop. En herrgård som ligger vackert vid sjön Fryken.

Här på Ulvsby herrgård har det firats bröllop i generationer. Herrgårdsbröllop med tradition och känsla, som förverkligar varje brudpars drömmar.  Ulvsby herrgård i Värmland är en sagolik plats för bröllop. Mitt emellan Stockholm och Oslo och nära till Göteborg. 

Alla våra brudpar får en personlig kontakt som finns med och förverkligar bröllopslyckan. Vi formar herrgårdsbröllopet helt efter ert önskemål. Det finns även förmånliga bröllopspaket. Inom 15 minuters avstånd finns skickliga frisörer, florister och fotografer.

Välj själva om ni vill ha er vigsel i herrgårdens trädgård, någon vacker plats i naturen eller i en av Sunnes vackra små kyrkor. Flera finns på mindre än 15 minuters avstånd. Transport bokas bekvämt med Sunnes bussföretag. 

Kontakta oss  

Foto bröllopsbilder: Bröllopsfotograf Mattias Blomqvist www.mattiasblomqvist.se

Jag tillbringade ett underbart dygn här med ett superfint utomhusbröllop och efterföljande middag o tillbehör. Miljön och rummen superfina. Men ett stort extra plus vill jag ge till den fantastiska personalen som är något alldeles extra! Och maten var underbart god!

Bröllopsfest

Hyr herrgården för bröllop

  Bröllop på herrgården i dagarna tre

  Bjud in till bröllop på Ulvsby herrgård i Värmland och fira i dagarna tre. Bröllopet på herrgården börjar med en härlig Get Together. Här kan vänner som bor i andra delar av världen få möjlighet att dela er kärlekslycka.

  Efterföljande dag är gästerna redan i härlig stämning för vigsel och bröllopsfest på herrgården. Bröllopsfesten avslutas med en gemensam brunch. Här finns även tid för presentöppningen!

  Ta kontakt med oss på Ulvsby herrgård för en bröllopsvisning. Vi vill veta hur ni vill fira bröllop på herrgård i Värmland!

  LÄS VIDARE

  Hyr hela herrgården för större bröllop

  Hyr hela Ulvsby herrgård för bröllop i Värmland med många gäster, 50-80 personer. Hela herrgården reserveras för er och vi ägnar all tid för att göra er vistelse så magisk som möjligt.

  Hyr herrgårdens privata festvåning med salonger

  Om du vill arrangera ett bröllop på herrgården med runt 30 personer passar vår privata festvåning perfekt. Denna våning finns på herrgårdens övre plan och har en egen terrass med sjöutsikt.

  Ulvsby Herrgård finns nära dig

  Ulvsby herrgård i Värmland är nära för alla. Från Stockholm, Oslo och Göteborg tar det ca 3,5 timmar att ta sig hit med bil eller tåg. Flygplats finns i Karlstad och Oslo. Tågstationen finns mindre än 15 minuter från Ulvsby herrgård.

  Mat och dryck 

  Brudskål i trädgården eller i herrgårdens salonger.  Våra kockar skapar en bröllopsmeny helt i er smak. Eller välj någon av herrgårdens bröllopsmenyer. Komponerade av lokala råvaror i säsong. 

  Vinerna som väljs ut från vår vinkällare passar perfekt till bröllopsmenyn och de rätter som serveras. Vår skickliga matsalschef med serveringspersonal ser till att matsalen dukas vackert med vitt linne. Allt för att skapa den finaste servicen.

  Bröllopsfest på Ulvsby Herrgård

  Bröllopsmiddag och Bröllopstårta – sedan är det dags för bröllopsfest på herrgården.Musiken ordnar ni själva då det blir allra bäst. I trakten finns företag som arrangerar ljud och ljus.
  Här i Värmland finns flertalet duktiga musiker.

  Herrgårdens bar erbjuder drinkar, öl, vin och alkoholfritt. Välj själv om du bjuder gästerna på hela baren, en drinkbiljett eller låt var och en köpa sitt. 

  Vickning med korv och bröd är uppskattat framåt natten. 

  Bröllopsfesten på herrgården pågår till 02. Vill ni festa längre så går det bra ända till 04
  (extra timavgift). Herrgårdens bar håller öppet till 02.