Goda upplevelser på herrgårdsrestaurang i Sunne

I Ulvsby herrgårds kök väljer vi lokala råvaror från lantbrukare i Värmland, som värnar om både djur och miljö. Och med värmländsk gästfrihet välkomnar vi dig till bords för en härlig och smakfull upplevelse. Välkommen!

I Ulvsby herrgårds kök väljer vi lokala råvaror från lantbrukare i Värmland, som värnar om både djur och miljö. Här erbjuds smaker hämtade direkt från skog, mark och sjö – närproducerat i trakten kring sjön Fryken, Sunne och Värmland. Resan från jord till bord kan inte vara kortare! Vår kökschef är kreativ och skapar kulinariska matupplevelser med stor varsamhet om varje råvara.

I vår matsal här på Ulvsby herrgård är matsalschefen med sina servicemedarbetare stolta över att få erbjuda en fin serviceupplevelse, som är kryddad med värmländsk gästfrihet.

Gastronomiska traditioner på Ulvsby herrgårds restaurang

Ulvsby herrgårds mattradition är snart 100 år och här lever den vidare in i framtiden. Från Anna-Stinas matsal på Ulvsby herrgård blickar du ut över sjön Fryken och det värmländska odlingslandskapet. Vi följer årstidernas växlingar. Från vårens första späda nässla i vår egen trädgård – till sensommarens guldgula kantareller i skogarna runt Sunne.  Gös och gädda nappar på våren. Och höstens löjrom kommer direkt från Vänern, norra Europas största insjö. De goda ostarna finns på det lilla mejeriet om hörnet, strax utanför Sunne.

Boka bord för din egen matupplevelse i Sunne, Värmland

Välkommen till herrgårdens restaurang i Sunne, mitt i Värmland. Här njuter du av god mat i Anna-Stinas matsal, och väl valda viner från källaren förhöjer smakupplevelsen ytterligare. Ta med hela familjen! Både stora och barn är varmt välkomna till bords. Fyll bordet med dina bästa vänner eller unna er en romantisk kväll på tu man hand.

Vår omtyckta herrgårdsmeny

Vår uppskattade och omtyckta herrgårdsmeny består av fyra eller fler rätter. Á la carte har vi medvetet valt bort i vår ambition att värna vår miljö. Till barnen lagar vi god mat med ett med säkert barnasinne och naturligtvis samma fina omtanke om råvarorna.

Meddela oss om någon i sällskapet behöver specialkost eller föredrar helt vegetariska rätter. Då komponerar vi en meny så att alla känner sig lika välkomna och inkluderande när maten kommer på bordet.  Herrgårdsmenyn beställs och bokas senast dagen före ert besök (helst ännu tidigare). Varje maträtt lagas med stor omsorg och tar sin tid. Det blir godast och bäst så!

En värmländsk restaurang med vacker sjöutsikt

Restaurangen på Ulvsby herrgård är den äldsta i Sunne. Ja, kanske i hela Värmland, om man ska tro berättelserna. Historien om herrgårdens restaurang går tillbaka till tidigt 1900-tal, då den kallades för Länsmansgården.  Här serverades bara det bästa. Det var inte tal om á la carte. Bara lokala råvaror i säsong från Sunne hamnade på bordet. Och så än idag när vi skriver 2019. De lokala råvarorna från Sunne och Värmland levereras tidigt under dagen. Kökschefen med sina kockar skapar kreativt kvällens herrgårdsmeny till restaurangens gäster.

Restaurangens matsal dukas vackert inför kvällen, och utsikt över sjön Fryken och det omgivande odlingslandskapet i Sunne är hänförande. Vi vill gärna tro att vår restaurang i Sunne ligger finast till i Värmland. Fast vi är ju lite partiska!

Fira på herrgårdsrestaurangen med familj och vänner

Fira födelsedag eller något annat festligt. Samla familj med barn och vänner och fira på restaurang med god mat. Vi dukar vackert i någon av restaurangens matsalar. Välj vår välkomponerade herrgårdsmeny för att unna er något alldeles extra på den stora dagen!

 

Öppettider

Måndag - torsdag 18:30 - halvsent (23:00)
Fredag – lördag 18:30 - sent (24:00)
Köket är öppet till 20.

Boka Bord!

Vi vill att du ska ha det riktigt bra när du gästar oss, och vi lägger ner hela vår själ i att göra fint och laga riktigt gott. Därför vill vi att du bokar bord senast någon dag innan du vill gästa oss. Nu så här i vintertid så uppskattar vi om du ringer och bokar bord.

Hållbarhet
Varsamhet om vår miljö, djur och natur, ligger oss varmt om hjärtat. Vi förbereder och lagar mat till så många gäster som vi väntar  - allt för att minska onödigt svinn och visa varsamhet om vår fina natur.

Boka bord

Vänligen fyll i formuläret så hör vi av oss med en bekräftelse snarast! Eller ring och boka bord på 0565 140 10

POPULÄRA ERBJUDANDEN
Från 3280:-
Cykelresa

Här cyklar du mellan vackra kyrkbyar i den värmländska litteraturens…

Från 3695:-
Från 4370:-
Skidåkning med 3 minus och vindstilla - varje dag!

Boka underbara dagar på Ulvsby herrgård…

Från 2995:-
Fira påsk på herrgård

En påskhelg på Ulvsby herrgård är…

Gastronomiska traditioner på Ulvsby herrgårds restaurang

Ulvsby herrgårds mattradition är över 100 år och här lever den vidare in i framtiden. 

Från Anna-Stinas matsal på Ulvsby herrgård blickar du ut över sjön Fryken och det värmländska odlingslandskapet. 

Vi följer årstidernas växlingar. Från vårens första späda nässla i vår egen trädgård – till sensommarens guldgula kantareller i skogarna runt Sunne. 

Gös och gädda nappar på våren. Och höstens löjrom kommer direkt från Vänern, norra Europas största insjö. De goda ostarna finns på det lilla mejeriet om hörnet, strax utanför Sunne.

LÄS VIDARE

Boka bord för din egen matupplevelse i Sunne, Värmland

Välkommen till herrgårdens restaurang i Sunne, mitt i Värmland. Här njuter du av god mat i Anna-Stinas matsal med bedårande utsikt över sjön Fryken. Våra väl valda viner från källaren förhöjer smakupplevelsen ytterligare.

Ta med hela familjen! Både stora och barn är varmt välkomna till bords. Fyll bordet med dina bästa vänner eller unna er en romantisk kväll på tu man hand. 

Vår uppskattade och omtyckta herrgårdsmeny består av fyra eller fler rätter. Á la carte har vi medvetet valt bort i vår ambition att minska matsvinnet och värna om vår miljö. Till barnen lagar vi god mat med ett med säkert barnasinne och naturligtvis samma fina omtanke om råvarorna. 

Meddela oss om någon i sällskapet behöver specialkost eller föredrar helt vegetariska rätter. Då komponerar vi en meny så att alla känner sig lika välkomna och inkluderande när maten kommer på bordet. 

Herrgårdsmenyn beställs och bokas senast dagen före ert besök (helst ännu tidigare). Varje maträtt lagas med stor omsorg och tar sin tid. Det blir godast och bäst så! 

En värmländsk restaurang med vacker sjöutsikt

Restaurangen på Ulvsby herrgård är den äldsta i Sunne. Ja, kanske i hela Värmland, om man ska tro berättelserna. Historien om herrgårdens restaurang går tillbaka till tidigt 1900-tal, då den kallades för Länsmansgården.

Här serverades bara det bästa. Det var inte tal om á la carte. Bara lokala råvaror i säsong från Sunne hamnade på bordet. Och så än idag när vi skriver 2019.

Restaurangens matsal dukas vackert inför kvällen. Restaurangens utsikt över sjön Fryken och det omgivande odlingslandskapet i Sunne är hänförande. Vi vill gärna tro att vår restaurang i Sunne ligger finast till i Värmland. Fast vi är ju lite partiska!

De lokala råvarorna från Sunne och Värmland levereras tidigt under dagen. Kökschefen med sina kockar skapar kreativt kvällens herrgårdsmeny till restaurangens gäster.  

Fira på herrgårdsrestaurangen med familj och vänner

Fira födelsedag eller något annat festligt. Samla familj med barn och vänner och fira på restaurang med god mat. Vi dukar vackert i någon av restaurangens matsalar. Välj vår välkomponerade herrgårdsmeny för att unna er något alldeles extra på den stora dagen!