Påsk på herrgården med konst, jazz och god mat!

Välkommen till påskfirandet här på Ulvsby herrgård. Här är det fullt av konst och musik, som en del av Övre Frykens konstrund. Kafé Tant Blå har påsköppet fredag - söndag och i Anna-Stinas Matsal serveras påskmiddagar torsdag-lördag. Välkommen!

Upplev Övre Fryken konstrunda på Ulvsby herrgård

Ulvsby herrgård är plats 20 på Övre Frykens konstrunda. Det är en tradition för många att ta en konstrunda och upplev Fryken i påsk. Stanna till här på Ulvsby och njut av konst, kafe, kakor och smått berömd påsksmörgås. (Förboka gärna!) Och inte minst påskens musikaliska höjdare - jazzkonsert med Lars Larsson och vännerna i "Easterbandet" långfredag och påskafton kl 16.

Konstutställningar

Ingrid Pettersson måleri i herrgårdens salonger - andra våning.

Robin Lindström och Synnöve Orebjörk - Stenskulpturer i Kavaljersflygeln, i salen.

Elisabeth och Olle Orrö - Fotografi i herrgården i Sintrams sal - nedre våning

Läs mer här: Konstnärer Ulvsby herrgård Övre Frykens konstrunda 2024.

Påsköppet i Kafé Tant Blå

Tant Blå har kommit hem för att fira påsk och öppnar kafeet på herrgårdens övre veranda. Det vankas hembakade kakor och den numera smått berömda påsksmörgåsen, som blivit till en tradition. Goda dryckler, både heta och svala, med utsikt över sjön Fryken finns också.  Öppet långfredag - påskdagen från kl 12.

Påsksmörgås

Det är en uppskattad påsktradition att komma till Ulvsby herrgård för att äta påsksmörgås och uppleva konst och musik. Påsksmörgås - mörkt smakrikt bröd, toppat med Ulvsbys hemlagade nubberöra, hårdkokt ägg och fräscha grönsaker. (129 kr). Förbeställ gärna så finns den klar för dig. Du behöver inte vänta! Goda drycker på lokalproducerat från både bryggeri och bränneri smakar fint!

Jazzkonsert fredag & lördag 16.00

Kapellmästare Lars Larsson, Cobra Park, välkomnar vännerna Niclas Rydh, David Bäck, Edward Olsson och Per Arne Pettersson i "Easterbandet" för jazzkonsert i herrgårdens salong på långfredag och påskafton kl 16. Välkommen att njuta av jazzmusik som svänger så taket nästan lyfter, så kom i tid för det är plats så långt det räcker. Förbeställ gärna påsksmörgås! (Mejla till info@ulvsbyherrgard.se)

Påsk i Anna-Stinas Matsal

Skärtorsdag och Långfredag serveras påskinspirerad 3-rätters menyer  625 kr

Påskafton dukas det upp till stor påskmiddag 795 kr

Boka gärna bord på info@ulvsbyherrgard.se

 

Påsk på Ulvsby herrgård. Sen tidigare och nu igen!