Hyr en herrgård för fest

Ulvsby herrgård i Sunne ligger vackert vid sjön Fryken i Värmland. Det är ett utmärkt val för dig som vill hyra en herrgård för fest!

Här på Ulvsby herrgård har det varit fest sen den tid vi minns. En herrgård där det goda livet finns med stora fina ytor och utsikt över sjön Fryken. Fira med födelsedagsfest, jubileum eller släktträff. 

Hyr hela herrgården och fira med rejäl fest när det fylls 40, 50, 60 eller kanske 70 år. Välkomna hela familjen och alla vännerna. Självklart är barn och hundar också välkomna! Kontakta oss för mer information om att hyra hela herrgården nedan.

Hyr herrgården för fest

Pris från 1290 kr per person vid minst 50 personer.

  Hyr en herrgård mitt i Värmland

  Ulvsby herrgård ligger i Sunne mitt i Värmland. Bra när vänner och familj är utspridda över Värmland, Sverige eller världen. 

  Internationella gäster tar sig enkelt hit via Gardemoen, Oslo eller Karlstad Airport. Vi hjälper till att boka transfer från Sunne station, mindre än 15 minuter från Ulvsby herrgård.

  Avstånd:

  • Arvika 45 min
  • Karlstad 50 min
  • Stockholm city 3,50 tim (tåg)
  • Oslo 3 tim
  • Göteborg 3,50 tim
  • Örebro 2 tim
  • Övernattning på Ulvsby herrgård 

  Bo bekvämt i Ulvsby herrgårds 38 hotellrum med totalt 83 bäddar.

  LÄS VIDARE

  Ulvsby herrgårds hotellrum finns i:

  • Kronohäktet med 13 nybyggda hotellrum med sjöutsikt varav 2 juniorsviter. Med privat balkong och utsikt över sjön Fryken. 
  • Länsmansflygeln med 17 hotellrum standard. Varav flera med uteplats i söderläge.
  • Kavaljersflygeln, herrgårdens gamla sädesmagasin, med 8 renoverade kavaljersrum. 

  Alla rum har badrum med dusch, TV och Wifi. Två rum i Kavaljersflygeln har delad D/WC. Har man med barn finns barnsäng och extrabädd. För de med hund finns hotellrum med uteplats.  

  Mat och dryck på Ulvsby herrgård

  Ulvsby herrgårds matsal har utsikt över en vacker miljö över sjön Fryken. Matsalen dukas vackert med linne och stärkta servetter. Det ska vara fint när det är fest. Med god mat och dryck.

  I köket här på Ulvsby herrgård väljer vi säsongens lokala råvaror från Sunne och Värmland. Kökschefen skapar kreativt fina festmenyer med det allra godaste. För de med barn finns meny för de yngsta gästerna.

  Under vintertid sprakar det i brasan, på sommaren är det skönt ute på terrassen. Baren håller öppet och dansens virvlar lockar till sen natt.

  Hyr hela herrgården för fest – ha det bäst!

  Kom till Ulvsby herrgård på fredag och njut av en avkopplande kväll tillsammans. Lättsamt att äta och dricka. Lördagen ägnas åt intressanta och roliga aktiviteter i Sunne. 

  Kvällen börjar med ett glas champagne i herrgårdens salonger. Middagen är så klart höjdpunkten. Söndag börjar med en härlig brunch som ni njuter tillsammans.

  Känn dig som en riktig herrgårdsfru en hel helg!