Välkommen att boka konferens på herrgård i Värmland

En lyckad konferens är känslan av att vara på väg. Med glöd och energi. Skratt varvat med allvar. Och självklart att bli lite bortskämda av oss på Ulvsby herrgård. Det är ett bra möte! Boka direkt och se ledig kapacitet! Vill du ha en offert - fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.
Vad vi erbjuder:
 • Lyxkänsla
 • God mat
 • Roliga företagsaktiviteter
 • Herrgårds livet
 • Boka hela herrgården

Välkommen att boka konferens!

Att få åka på konferens ska både vara en känsla av lyx och nytta. Ni ska känna er utvilade och redo för att återvända mot kontoret och ta er an alla utmaningar. Skratt och god mat är självklart något som hör ihop med en bra konferens också. Vi på Ulvsby Herrgård ger er en perfekt upplevelse vid en konferens. Vi är lite “home away from home”, även om ni ska vara seriösa!

Nyhet! Nu kan du själv boka din konferens direkt hos oss - med en knapptryckning eller två - och du ser direkt vad som är ledigt och pris. Boka din konferens och läs mer här

Boka konferens eller se ledig kapacitet!  

Frågor - Mejla Isabell, Ulvsbys konferenschef, så hjälper hon dig!

Res klimatsmart! Ta tåget hela vägen in till Sunne och njut av den vackra Fryksdalsbanan. Se vad Astrid Lindgren inspirerades av till sina berättelser. Låt tågresan bli en perfekt start på er konferens. Det går snabbt, tryggt och säkert!

 • Karlstad - Sunne 0,57 min
 • Göteborg - Sunne ca 2, 29
 • Köpenhamn - Sunne ca 6, 23

Här på Ulvsby Herrgård erbjuder vi ett koncept med hela upplevelsen och konferensen i tanken, här på vår herrgård. Spelar ingen roll om det är ett mindre styrelsemöte, eller om det är en stor konferens med hela koncernen. Ni hittar det ni behöver hos oss, och det bästa av allt. Avskilt från vardagens brus, i moderna lokaler. Tänk inte på mat eller fika, det löser vi!

LÄS VIDARE
Vi valde Ulvsby Herrgård för vår konferens – för att komma till en avkopplande och stimulerande miljö och för att lyxa till det med riktigt bra mat och logi. Omgivningarna är fantastiska. Vi blev omhändertagna på allra bästa sätt, maten var suveränt god och rummen kanonfina. Över förväntan! Hit kommer vi igen! Kajak på Fryken blev det också, med både sol och åska!
Per J
"Genuint, mysigt, harmoniskt och lyxigt. Så upplever jag Ulvsby Herrgård!"
Robin D
INGÅR ALLTID I VÅRA PAKET
Konferenslokal
Herrgårdens salonger
Projektor eller storbilds-TV
Skrivtavlor, block & pennor
Lunch
Kaffe & fikabuffé
BOKA HELA HERRGÅRDEN
Boka hela herrgården
 • Konferenslokal & salonger
 • Fika, lunch och herrgårdsmiddag
 • Övernattning med tillgång till spaavdelning.
Från 99 900kr

Ibland krävs det en stor plats, som inte är kontoret. Ni kanske har en stor lansering på gång, eller ni kanske bara vill köra en kickoff och vara själva. Ni kan boka hela vår vackra herrgård och vara här helt själva med oss!
Hit till Ulvsby Herrgård kommer ni för en perfekt företagskonferens, mixat med en massa god mat och roliga fritidsaktiviteter. Helt perfekt för att rusta inför framtiden, i en tid där allt är ovisst! Gör en förfrågan här nedan om ni är intresserad av hela vår vackra herrgård!

Priset gäller en hel dags konferens med inkl 3-rätters middag, övernattning i enkelrum och konferenslokal för upptill 35 personer. Per person utöver 35 personer 2500 kr p.p (pris ex moms)

Aktiviteter
Aktiviteter

Bryt av med en avkopplande aktivitet som stärker lagandan. Ute eller inne. Sagolika Sunne är känt för fina vandringsleder och spännande kultur. Roligt, utmanande och gemenskap. Arbete och avkoppling – en bra kombination för en lyckad konferens.

Konferensförfrågan

Fyll i formuläret så återkommer vi snabbt!