Missa inte Ulvsby Herrgårds fantastiska konferensaktiviteter

En lyckad konferens ger ny energi och massa tankar för nya tider. Missa inte konferensaktiviteter för att stärka er sammanhållning!

Bryt av med en avkopplande aktivitet som stärker lagandan. Ute eller inne. Sagolika Sunne är känt för fina vandringsleder och spännande kultur. Roligt, utmanande och gemenskap. Arbete och avkoppling – en bra kombination för en lyckad konferens.

Konferensaktiviteter

Här på Ulvsby Herrgård hittar ni dessa aktiviteter, för att bryta av arbetet med något roligt!

Drottning Kristinas badstuga
Drottning Kristinas badstuga

Efter en lång och intensiv arbetsdag är det härligt att sjunka ner ett varmt bad – med salt ifrån Döda Havet. Känna värmen i örtbastu eller finsk traditionell bastu. Boka gärna för konferensgruppen och ha badstugan helt för er själva. (Ingår i konferenspaket med övernattning)

Boule
Boule

Bryt av arbetet med avkopplande boule. Ulvsby herrgård har 2 boulebanor och klot finns att låna. Spela lagvis eller sätt rentav upp en turnering som avkoppling mellan arbetspassen. (Ingår även vid dagkonferens)

Föreläsning – Balans i livet
Föreläsning – Balans i livet

En inspirerande föreläsning om att skapa balans i livet. Psykolog Yvonne Matsson Söderman från Ledarskapshuset är en populär och uppskattad föreläsare med lång erfarenhet av chefsutveckling och arbete med organisationer. Ta kontakt för offert.

Måla & Skråla
Måla & Skråla

Gör en tavla med hela gruppen. Tillsammans med en konstnär skapar ni ett konstverk i tekniken Fluid Art. Är ni många delas ni i mindre grupper. Konstverken blir unika för varje grupp, och är roligt att ta med till arbetsplatsen som ett minne av en lyckad konferens. Under aktiviteten serveras ett glas bubbel eller alkoholfritt. Pris från 695 kr ex moms p.p (minst 12 personer)

Roliga aktiviteter i närheten eller på nära avstånd

I närheten till oss på Ulvsby Herrgård hittar ni en mängd med aktiviteter, med allt ifrån cykling & golf till kulturevenemang och hantverksbryggerier. Helt perfekt för att bryta av den vanliga vardagen som enkelt blir med konferens och mycket jobb. Passa på och besöka Mårbacka (Selma Lagerlöfs egna herrgård), eller Rottneros Park! Är ni mer nyfiken på det, kan ni klicka er vidare till vår Se & Göra sida.