Jobba hos oss

Bli Herrgårdsmedarbetare, du också!

Ulvsby herrgård behöver kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare. Medarbetare som vill vara med och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra mål.

Vi vill vara en arbetsplats där alla våra medarbetare trivs och utvecklas i ett positivt arbetsklimat, präglat av både jämställdhet och mångfald. Vi tror på att genom att visa respekt, och att se olikheter hos varandra som en tillgång, kan vi bemöta och ta tillvara våra gästers olika önskemål. 

Oavsett om vi arbetar backstage eller direkt i mötet med gästen är det fokus på omtanke, kvalitet, glädje, kreativitet och respekt.  

Här på Ulvsby herrgård arbetar ca 10 tillsvidareanställda och ca 25 säsongsanställda. Välkommen du också till att vara en i herrgårdsgänget på Ulvsby herrgård.

Skicka din ansökan till info@ulvsbyherrgard.se

Vi söker just nu:

Herrgårdsmedarbetare till sommarsäsongen 2022. Så många som vill till Sagolika Sunne och Värmland!

Så vi behöver vara fler som lagar mat (Kockar) och  ser till att våra gäster trivs och får fin service i matsalen. (Matsalsmedarbetare)

Vi behöver vara fler, gärna med estetiskt sinne, som skapar vackert i gästrum, salonger och andra delar av herrgården. (Hotellstäd)

Vi är nyfikna på vem du är. Det viktigaste är vem du är - gillar vi varandra så lär vi dig jobbet – mejla till info@ulvsbyherrgard.se och berätta mer om vem du är och vad du vill jobba med.