Våra rum

Det är något speciellt med att bo på herrgård mitt i vårt vackra Värmland. Här är historien levande i både verkligheten och i berättelserna.

Hotellrummen finns i herrgårdens flygelbyggnader. Den äldsta är från 1800-talet och den allra nyaste stod klar så sent som 2018. Boende i Värmland har aldrig varit mysigare och bekvämare. Varje rum har sin plats i historien och har fått namn som till exempel Drottning Kristina till författaren Selma Lagerlöf. Här vaknar du utvilad till sjöutsikt över Fryken och frukost med närproducerade smaker av Värmland.

Res med hund!
Res med hund!

Hundar är varmt välkomna och det finns rum i Länsmansflygeln där hundar är särskilt välkomna att checka in. (Pet Fee tillkommer).
I den lilla byn nästgårds finns det fina promenadvägar - och med härliga och spännande dofter från de små hästgårdarna som man passerar. En tur ner till sjön är intressant, för där kan man få syn på en bäver eller sjöfågel - eller rentav en stor trana - eller så kan man kika lite på korna som betar i hagen. Och alla hundar är kopplade!
Men när husse och matte ska äta i matsalen så får hundar (husdjur) stanna på rummet.

"Genuint, mysigt, harmoniskt och lyxigt. Så upplever jag Ulvsby Herrgård!"
Robin D
"Glittrande boende, god mat och supertrevlig personal"
Pär
"Trevlig personal. Fint och välstädat rum med bekväma sängar!"
Eva Wesén
Våra erbjudanden
Från 4990:-
Herrgårdsweekend

Det är något speciellt med våra svenska slott och herrgårdar.…