Golf i Sunne

Sunne GK är populärt och omtyckt för gänget som vill ut på en golfweekend. Sunnes golfbana är en 18-håls parkbana som ligger vackert utmed sjön Mellersta Fryken och bara 7 km från Ulvsby herrgård. Mitt i Värmland. 

Golfresa till Sunne i Värmland

Ulvsby herrgårds erbjuder förmånliga golfpaket med green fee, god mat och härligt boende på herrgård. Passar fint för större gäng som vill spela golf i Sunne och Värmland och kombinera med det goda livet.  

Sunne är en bra plats för en hel golfresa eller golfweekend med nära till bra golfbanor. 

Sunne GK är vår hemmabana. På nära håll finns Kil GK är en naturskön bana sjön Nedre Fryken. Arvika GK har en 18-hålsbana, tekniskt intressant och i lätt kuperad Värmland natur. 

Boka golfpaket bekvämt mer Ulvsby herrgårds golfpaket med green fee, bekvämt boende på herrgård och god mat. Kontakta oss gärna för mer information!

Spela golf på Sunne GK – och hela Värmland!

Sunne GK är en av de vackraste golfbanorna i Värmland. ”Nästan onödigt vacker”, som man säger här i trakten. Sunne golfbana är en 18-håls parkbana som erbjuder utmaningar även för erfarna spelare.  

Golfbanan går utmed sjön Mellersta Fryken, mitt i Fryksdalen och Värmland, och i trakter som inspirerat Selma Lagerlöf i hennes författarskap. Rakt över sjön finns hennes hem Mårbacka, där man kan gå en guidad visning, men man ser det inte från banan. 

På Sunne GK finns fin möjlighet att träna och lära mer. Varför inte ta en egen dag för att läras mer och vässa formen. Eller kanske början till ett grönt kort för att så småningom hänga med gänget ut och spela golf i Värmland.

Vad finns på Sunne GK?

 • Banan: 18-håls parkbana
 • Restaurang: Öppen dagligen med lunchbuffé och A la carte
 • Tidsbokning: Bokas via "Min golf"
 • Bollränna 
 • Driving range: Övningsområdet är öppet för alla.
 • Stort och rymligt område med 10 mattor
 • Stor gräs-tee
 • Övningsbunker 
 • 3-övningshål. 
 • Bollmaskinen med kontokort 
 • Puttinggreen: Övningsområde för putt & chipp, i anslutning till första tee 

Bekvämt boende nära golfbanan

Ulvsby herrgård är känt för härlig atmosfär, god mat och omtanke – och helt nära Sunne GK och med Kil GK och Arvika GK på nära avstånd. Hit kommer hela gäng och par som vill spela på tu man hand. 

Spelar inte alla i sällskapet golf? Då passar det perfekt med boende på Ulvsby herrgård. Här finns Drottning Kristinas badstuga, ett litet spa med örtbastu, finsk bastu och saltbad i kopparkar

Golfbanor och närliggande aktiviteter

Det är bekvämt att spela golf och bo på Ulvsby herrgård i Sunne, som finns mitt i Värmland och nära många bra golfbanor. Välj den golfbana som du gillar bäst. Eller den golfbana som har den bästa golfrestaurangen! 

Sunne GK

Utmanande parkbana i Selma Lagerlöf-trakter. Invigd 1970.

Nära till Selma Lagerlöfs Mårbacka, Alma Löv Museum, Västanå Teater, Rottneros Park och 17 fina vandringsleder. (7 min)

Kils GK

med golfkrog känd för ett fint kök. Från 1988.

Nära till konsthallen Lars Lerins Sandgrund och Frödings Alsters herrgård (35 min)

Arvika GK

Ritad av Nils Skööld och byggd 1974.

Nära till Klässbols Linneväveri, Rackstadmuseet, Arvika Konsthall, Mimmi Design, Konsthallen Sliperiet och Glasskogens vandringsleder. 

Uddeholms GK

En vacker bana utmed Rådasjön, en av Värmlands äldsta banor, byggd 1965.

Billeruds GK 

vacker parkbana vid Ekholmssjön – näst äldsta banan i Värmland, från 1964.

Golfweekend på Ulvsby herrgård

Boka golfweekend bekvämt och smidigt på Ulvsby herrgård. Du spelar golf, äter gott och bor bekvämt på herrgård. Spela golf på dagarna och njut av det goda herrgårdslivet på kvällarna.

Ulvsby herrgårds golfpaket innehåller green fee till både Sunne gk och till utvalda golfbanor i Värmland. Speltider bokar du bekvämt på ”Min Golf” för Sunne gk eller den bana du vill spela på, enkelt via klubbarnas hemsidor.  Läs mer om golfpaket på Ulvsby herrgård. 

Värmland är inte bara känt för sina bruk och patroner, utan även känd för vackra herrgårdar och fina golfbanor. Idag njuter man av en lyxig tillvaro med att spela golf, äta god mat och bo på herrgård.  Ulvsby herrgård är känd för generös gästfrihet och omtanke om varje gäst. Här bokar du bekvämt årets golfresa – vardag som weekend! 

Billig golfweekend på Sunne GK

Boka golfresa på vår eller sen höst – då är det lite billigare. 

Det är mindre folk på banorna och gott om utrymme. Det är lugnt på herrgården och vi har all tid i världen till alla och envar. 

Ta med barn och barnbarn och spela golf när det är lite lugnare på golfbanan. Det är härligt när hela familjen kan spela golf tillsammans och i sin egen takt.  

Sa vi att hundar är välkomna?! Självklart ska man ta med hunden när man åker på golfresa – och det är enkelt när golfresan går till Sunne Värmland!

Rekommenderade paket
Från 5695:-
Golfweekend i Värmland

Nästa golfresa går till Värmland och…

Från 2110:-
Golfweekend i Sunne

Nästa golfresa går till Sunne Värmland…

Från 4430:-
Golfpaket Värmland

Nästa golfresa går till Värmland och…