Påskweekend på herrgård 2021

En påskhelg på Ulvsby herrgård är det bästa sättet att välkomna våren! Lediga dagar med tid för herrgårdsliv. Solens strålar värmer gott. Naturen spirar. Sista istapparna droppar från taken och Ulvsby herrgård firar vårens intåg med ett härligt påskfirande.

Välkommen att fira påsk 2021 på herrgård!

Fira herrgårdspåsk på Ulvsby herrgård vid sjön Fryken i Sunne – mitt i Värmland.

Välkommen att fira påsk med oss på Ulvsby herrgård. Njut av livet på landet, och låt oss skämma bort er med påskens alla delikatesser, serverade i den vackra matsalen med sjöutsikt. Hela herrgården är vackert påskdekorerad och vårblommor prunkar i vaser och krukor.

Boka påskhelgen 2021 !

Passa på att boka påsken 2021 redan nu! Påsken är ganska tidig nästa år - och det låter som ett aprilskämt att påsken börjar på skärtorsdagen den 1 april. Övre Frykens Konstrunda är den stora konstrunda här i trakten och påskens stora konstupplevelse. I år tar Övre Frykens Konstrunda en paus och återkommer påsken 2022.

Påskfirande med skidåkning, vandring eller konst

Det finns många avkopplande aktiviteter i Sagolika Sunne oavsett om du gillar att gå på konstutställning eller vandra på vandringsleder. Kortare och lite längre - lätta och mer utmanande. Vill du vandra så fixar vi fika - ta med rygga och termos!
Det är fullt av flyttfåglar vid sjön Björken, som ligger helt nära herrgården, här finns grågås, tranor, knipor, storskrake och många fler flyttfåglar. Gå den korta vandringsleden och klättra sen upp i ett fågeltorn och njut av skådespelet runt sjön. Ta med kikare eller låna av oss!

Är påsken tidig finns det snö i backarna i Ski Sunne och här kan du unna dig en heldag med skidåkning. Gör det enkelt och boka skidutrustning. Ski Sunne är välkända för bra utbud och hög kvalitet på skidor, pjäxor och allt annat.  Superbekvämt när man ska åka skidor en dag eller två.

Konstutställningar

Här på Ulvsby herrgård är det påskfest hela långfredag och påskafton. Vi firar med konstutställningar, påskens alla läckra delikatesser och intressanta möten. Kom redan på skärtorsdagen så blir alla helgdagar lediga dagar. Fyll dem med konst- och kulturupplevelser! På långfredagen och påskafton hoppas vi att det blir jazzkonsert med Lars Larsson och Easter Bandet - och på ett nytt spännande sätt. Det blir konstupplevelser på nytt och annorlunda vis - och på ett sätt så alla kan vara med - och känna sig säkra. Vi vet inte än om det kommer hållas öppet för besök i några ateljéer runt sjön, men så snart vi vet så berättar vi!

 

När det är en helt vanlig påskhelg

På Ulvsby herrgård bor du mitt i konstupplevelsen. Vår utställning ingår som en del i Övre Frykens konstrunda. Årets konstupplevelse som lockar tiotusentals besökare till ateljéer i trakten. Där möter du lokala konstnärer och konsthantverkare. När du får se i vilken miljö de arbetar blir värdet av deras verk så mycket högre.

Fira påsk 2021 - helt säkert!

Här på Ulvsby har vi alltid firat påsk med konst, musik och god mat! Det kommer vi göra i år också - men lite annorlunda för att det ska vara säkert. Många aktiviteter kommer att vara utomhus - så på med kläder efter väder! Vi följer folkhälsomyndighetens regler och alla riktlinjer för att erbjuda en säker och Covid-19 anpassad miljö. Så i år välkomnar vi ett begränsat antal gäster för att alla ska ha gott om utrymme - och självklart finns det sprit - både till händer och sill!

 

 

3495:- Per person
2 nätter
Det här ingår
 • Övernattning i dubbelrum
 • Ulvsby herrgårds frukost
 • Trerätters middag
 • Herrgårdens påskmiddag
 • Vinmeny till påskmiddagen - el alkofritt
 • Badrock och tofflor på rummet
 • Tid i Drottning Kristinas badstuga
 • Konstutställning på herrgården
 • Fri parkering
 • Wifi
 • Fri ombokning (av värdet) för bokning gjord innan 31 mars 2021
Relaterade erbjudanden
Från 2895:-
Skidåkning och julbord

Boka ett underbart skidpaket på Ulvsby herrgård där Skipass till…

Från 4695:-
Från 2695:-
Från 2795:-

Årets påskeferie går till Värmland, Sverige

Luta dig tillbaka på tåget eller ta bilen. Resan till påskfirandet Ulvsby herrgård går snabbare än du tror. Naturen utanför fönstret blir allt mer sagolik ju närmare Sunne du kommer.

Avstånd:

 • Oslo 2,5 tim med bil
 • Kongsvinger 1,5 tim med bil
 • Fredrikstad 3 tim med bil
 • Hamar 3 tim med bil
 • Arvika 45 min med bil
 • Karlstad 50 min med bil
 • Stockholm city 3 1/2 tim (tåg via Karlstad/Kil)
 • Göteborg 3 tim (tåg via Kil)
 • Örebro 2 tim med bil
LÄS VIDARE

Ulvsby herrgård fylls av musik

Påsken är en av de högtider vi tycker allra bäst om på Ulvsby herrgård. Idag är den lika viktig för våra gäster som jul och nyår. Herrgårdslivet är skönt kravlöst. Passa på att skämma bort dig själv, samla dina vänner eller lämna vardagen tillsammans med någon du tycker extra mycket om. Ulvsby herrgård är ett hotell med vackra rum och många öppna sällskapsytor. 

Påsken 2020 finns även våra musikervänner på plats för att fira påsk. På långfredagen och påskafton ger vi dem fritt spelutrymme i herrgårdens salong. När de jammar är det svårt att sitta still. En riktig humörhöjare! Vad som helst kan hända – det är inget vi vill missa.

Boka ett herrgårdshotell påskeferien 2020

Riktigt lyxigt eller bara bekvämt i markplan. På Ulvsby herrgård väljer du mellan flera olika typer av boende. Här trivs hela familjen, barn såväl som bestemor och bestefar. Även hunden är välkommen i några av våra rum med egen uteplats.