Påskweekend på herrgård

En påskhelg på Ulvsby herrgård är det bästa sättet att välkomna våren! Lediga dagar med tid för konst och herrgårdsliv. Solens strålar värmer gott. Naturen spirar. Sista istapparna droppar från taken och Ulvsby herrgård firar vårens intåg med ett härligt påskfirande.

Välkommen att fira påsk på herrgård!

Fira herrgårdspåsk på Ulvsby herrgård vid sjön Fryken i Sunne – mitt i Värmland.

Välkommen att fira påsk med oss på Ulvsby herrgård. Njut av livet på landet, och låt oss skämma bort er med påskens alla delikatesser, serverade i den vackra matsalen med sjöutsikt. Hela herrgården är vackert påskdekorerad och vårblommor prunkar i vaser och krukor.  I år har vi dessutom lite extra tid för var och en, då vi välkomnar färre gäster än vanligt.

Påskfirande med skidåkning, vandring eller konst

Det finns många avkopplande aktiviteter i Sagolika Sunne oavsett om du gillar att gå på konstutställning eller vandra på vandringsleder. Kortare och lite längre - lätta och mer utmanande. Vill du vandra så fixar vi fika - ta med rygga och termos!
Det är fullt av flyttfåglar vid sjön Björken, som ligger helt nära herrgården, här finns grågås, tranor, knipor, storskrake och många fler flyttfåglar. Gå den korta vandringsleden och klättra sen upp i ett fågeltorn och njut av skådespelet runt sjön. Ta med kikare!

På Hovfjället finns det fortfarande gott om snö i backarna, så här kan du unna dig en heldag med skidåkning, och det finns bra skidutrustning att hyra.  Superbekvämt när man ska åka skidor en dag eller två.

Konstutställningar

Vi välkomnar en, två eller tre konstnärer med varsin konstutställning. Så det blir nästan en egen liten konstrunda på herrgården. Vi får se hur många det blir - och en av utställningarna är tonsatt. Konst och musik är en härlig kombination. Det kommer att finnas  konstutställningar lite här och var runt Fryken, vad vi har hört.  (Övre Frykens konstrunda pausar denna påsken i väntan på lugnare tider.)  Lars Lerins Sandgrund i Karlstad har öppet i påsk och det är ett fint stopp på vägen för att uppleva fantastisk konst.

Strosa lite i Sunne och upptäck alla små fina butiker med utvalt och unikt sortiment. Butikerna ligger lättåtkomligt runt torget och helt nära byns bästa fika med de allra godaste bakelser, kakor och bullar. Ta en paus och njut av en riktig gofika! Visste du förresten att Sunne har en av Sveriges största och mest välsorterade butiker för damunderkläder? Hos Shangri-La på Kvarngatan finns de allra finaste små under till kärestans påskägg!  Njut av en påsk på herrgård på landet med påskens alla delikatesser i vackert påskdekorerad herrgård.

PS!
Eftersom framtiden är svår att planera erbjuder vi alla som gör privatbokningar fram till 30:e april kostnadsfri ombokning, oavsett ankomstdatum. Detta för att göra det enkelt att fortsatt vara gäst hos oss.

 

2490:- Per person
2 nätter
Det här ingår
 • Övernattning i dubbelrum
 • Ulvsby herrgårds frukost
 • Herrgårdsmiddag (fyra rätter)
 • Ulvsby påskbord alt påskmiddag
 • Badrock och tofflor på rummet
 • Tid i Drottning Kristinas badstuga
 • Konstutställning på herrgården
 • Fri parkering
 • Wifi
Relaterade erbjudanden
Från 2895:-
Skidweekend med julbord

Boka en underbar skidweekend på Ulvsby herrgård där Skipass till…

Från 4495:-
Från 2695:-
Från 2795:-

Årets påskeferie går till Värmland, Sverige

Luta dig tillbaka på tåget eller ta bilen. Resan till påskfirandet Ulvsby herrgård går snabbare än du tror. Naturen utanför fönstret blir allt mer sagolik ju närmare Sunne du kommer.

Avstånd:

 • Oslo 2,5 tim med bil
 • Kongsvinger 1,5 tim med bil
 • Fredrikstad 3 tim med bil
 • Hamar 3 tim med bil
 • Arvika 45 min med bil
 • Karlstad 50 min med bil
 • Stockholm city 3 1/2 tim (tåg via Karlstad/Kil)
 • Göteborg 3 tim (tåg via Kil)
 • Örebro 2 tim med bil
LÄS VIDARE

Ulvsby herrgård fylls av musik

Påsken är en av de högtider vi tycker allra bäst om på Ulvsby herrgård. Idag är den lika viktig för våra gäster som jul och nyår. Herrgårdslivet är skönt kravlöst. Passa på att skämma bort dig själv, samla dina vänner eller lämna vardagen tillsammans med någon du tycker extra mycket om. Ulvsby herrgård är ett hotell med vackra rum och många öppna sällskapsytor. 

Påsken 2020 finns även våra musikervänner på plats för att fira påsk. På långfredagen och påskafton ger vi dem fritt spelutrymme i herrgårdens salong. När de jammar är det svårt att sitta still. En riktig humörhöjare! Vad som helst kan hända – det är inget vi vill missa.

Boka ett herrgårdshotell påskeferien 2020

Riktigt lyxigt eller bara bekvämt i markplan. På Ulvsby herrgård väljer du mellan flera olika typer av boende. Här trivs hela familjen, barn såväl som bestemor och bestefar. Även hunden är välkommen i några av våra rum med egen uteplats.