Fira Mor på herrgård - dagen innan Mors Dag!

Välkommen att fira Mor här på Ulvsby herrgård. Tid tillsammans är något av det finaste som finns - och tillsammans med nära och kära så blir det en riktig fest.

Fira Mor med en härlig weekend med ett glas champagne, god middag och tid tillsammans!

Här på Ulvsby herrgård börjar Mors Dags-firandet på lördag eller rentav redan på fredag. Boka en vistelse med övernattning, en härlig middag och en lång lat frukost och låt Mor känna sig riktigt lyxig.

Boka herrgårdens populära weekendpaket för Mors Dags-firare! Läs mer här:

Gör mer tillsammans med Mor

Bjud ut Mor på en vandring på någon av de fina vandringslederna, allt från 1,5 km till 17 km, som finns i Sunne. Om Mor gillar konst och kultur så finns det mycket intressant och spännande på nära håll:

  • Selma Lagerlöfs Mårbacka
  • Rottneros Park
  • Södra Ås Konst o Kultur med det lilla ocarinamakeriet
  • Shoppa i Sunne - här finns makalöst magiskt härliga Shangri La med det allra vackraste damunderkläder. För alla former!

Innan middagen serveras ett glas champagne i herrgårdens salonger, och det finns tid att titta på konstutställningen i salongen. Här visar halmstadkonstnären Lena Skoglund måleri och skulpturkonst.

Ni bjuds till bord och njuter av en god middag - skratta, prata och njut av livet tillsammans. Efter middagen fortsätter kvällen i herrgårdens salonger där det finns kaffe, god avec och det bästa av allt - tid tillsammans!

Njut av en härlig frukost i lugn och ro innan det är tid att fara hem till nästa uppvaktning - med blommor, fina teckningar och tårta!

Välkommen att fira Mor på herrgård!

 

PS!
På själva Mors-Dags-söndagen passar vi här på herrgården på att firar alla våra 15 egna mammor!

 

 

 

 

 

Mors Dag på Ulvsby herrgård i Sunne 2022