Påskfirande

Njut av påskens goda på Ulvsby herrgård i Värmland. Du njuter av påskens goda smaker i den vackra herrgårdsmatsalen med sjöutsikt. Om dagarna är det konstutställningar och påskens stora jazzkonsert. Lars Larsson med vänner i Easter Bandet spelar skönt svängig jazz i herrgårdens salonger. Välkommen så långt det finns plats!

Det har alltid varit populärt att njuta av påsken på Ulvsby herrgård och där påskens alla goda sillar är de mest populära. 

Ända sedan tidigt 1900-tal har det firats påsk med herrgårdens goda hemlagade sill och allt som hör till - och vi är säkra på att påskkärringarna tar sig en extra tur över herrgårdstaket för att se så allt är som vanligt. 

 

Tant Blå Påsk Kafé

Tant Blå kommer hem och öppnar sitt kafé i påsk. Roligt tycker vi! Mitt i konsten i herrgårdens salonger serveras det hembakade kakor, kaffe och the -  med vacker utsikt över sjön Fryken. Öppet långfredag - påskdagen 12-17.

Välkommen till en härlig vårlig påsk här på Ulvsby herrgård!

Påsk på Ulvsby herrgård i Sunne 2023

Herrgården är vackert påskdekorerad och vi njuter av allt vackert. Ulvsby herrgård är känt för sina hemlagade klassiska delikatesser. All den goda påsk-sillen lagas efter de gamla recepten.
Den söta goda gula påsktårtan, med marsipan på så klart, serveras i herrgårdssalongen. Med en kopp hett svart kaffe!

På kvällen dukas det upp till middagar  i den vackra matsalen med utsikt över sjön Fryken. Här vankas det vårens och påskens alla godsaker som serveras värmländskt vänligt av den trevliga personalen. Som gör allt för att du ska ha en fin vistelse!

Det är slott, herrgårdar och fästningar som idag ofta tillhandahåller påskfirande. Det är något alldeles speciellt att fira påsk i en anrik gammal byggnad som Ulvsby herrgård. Här sitter påskens traditioner i väggarna och förstärks av vårblommor, konstnärliga påskdekorationer – och inte minst av herrgårdens alla serviceinriktade medarbetare som gör allt för att du ska koppla av och njuta av en herrgårdspåsk på landet.