Västanå Sessions Loftet Berättarladan 15&16 Mars

Välkommen till Västanå Sessions med världsartister från folkmusikscenen i USA! Västanå Sessions är ett möte mellan Sophia och Magnus Stinnerbom, Sebastian Dubé och Bruce Molsky och Darol Anger, som är två giganter på den amerikanska folkmusikscenen. 

Västanå Sessions är ett möte mellan Sophia och Magnus Stinnerbom, Sebastian Dubé och Bruce Molsky och Darol Anger som är två giganter på den amerikanska folkmusikscenen. 

Västanå Sessions - ett lekfullt musikaliskt möte

Bruce Molsky och Darol Anger är två verkliga musikgiganter som dominerat den amerikanska folkmusikscenen sedan länge. I mars gästar de Sunne och för en veckas lekfullt, musikaliskt möte med Magnus och Sophia Stinnerbom & Sébastien Dubé

Boka förmånligt paket med biljetter 

“Det här är en dröm som blir sann för oss att få spela med två legender inom bluegrass, old-time och den amerikanska folkmusiktraditionen. Det blir en musikfest utan dess like att se fram emot”, säger Magnus Stinnerbom.

Boka Västanå Sessions paket med övernattning, frukost och biljett till Västanå Session bekvämt här på Ulvsby herrgård.  Mejla och boka redan idag!

Mer om amerikansk folkmusik: Bluegrass Old Time Music

1245:- Per person, från
1 natt
Det här ingår
 • Övernattning i standardrum
 • Frukostbuffé
 • Biljett Västanå Session
Läs mer
Alla erbjudanden
Populär
Fira påsk på herrgård

En påskhelg på Ulvsby herrgård är det bästa sättet att…

Populär
Teaterpaket Tractors Teater Jernbanan

Jakob Hultcrantz Hansson spelar Sara Lidmans verk Jernbanan. Här kan…

 • check
  Period: 5 juli - 4 aug
 • bed
  Övernattning
 • restaurant
  Frukost & middag
 • check
  Teaterbiljett
Populär
Vandringspaket

Visst längtar du redan efter nästa sköna vandring? Dra på…

 • bed
  Övernattning 2 nätter
 • restaurant
  Frukost, smörgåspaket & middag
 • check
  Kartor och vandringsinformation
Populär
Sagolika Sunne kulturpaket

Selma Lagerlöfs Sunne och Värmland är synonymt med konst och…

 • bed
  Övernattning
 • restaurant
  Frukost & två middagar

Boka en billig romantisk herrgårdsweekend 

Det är lite lugnare här på herrgården i januari och november. Och lite billigare.

Passa på och boka en romantisk herrgårdsweekend när den är billig. Samma fina weekend men i en lugnare tid när vi har lite extra tid att skämma bort er.  Checka in till romantik med god mat och dryck och det finaste som finns – tid tillsammans.

LÄS VIDARE

15% rabatt i november 202

Lys upp mörka november med en romantisk weekend! Hösten är en romantiskt vacker tid i Värmland. Naturens mjuka färger ger ett romantiskt skimmer kring sjön Fryken. 

Vandra på fina Värmlandsleder som finns inte långt från herrgården. Njut av höstens klara väder på tu man hand. En fika med hembakat smakar fint i solskenet.

När ni är tillbaka väntar Drottning Kristinas badstuga. Där finns både finsk bastu, örtbastu och lyxiga kopparbadkar stora nog att rymma två. Om man är riktigt kär!

Middag med god mat och dryck serveras vid ett vackert dukat bord. Koppla sen av vid den sprakande brasan i herrgårdens salonger.

20% rabatt i januari 2025 

Midvintertid i Värmland är en vacker och romantisk tid. Med vintervitt landskap runt herrgården. 

Gör något kul tillsammans. Till exempel skidor Ski Sunne som har fina backar och spår. Eller promenera lugnt i de idylliska omgivningarna. Det finns även möjlighet att åka hundsläde. Eller bara vara med varandra.

Ta ett varmt bad i Drottning Kristinas badstuga. Vi har finsk bastu, örtbastu och djupa, lyxiga kopparbadkar. 

Avnjut en god middag vid ett vackert dukat bord. I herrgårdens salong sprakar en vedbrasa när ni är mätta och belåtna. Njut av livet tillsammans.

Boka erbjudandet som en julklapp med det lilla extra och romantik på tu man hand! Eller sätt guldkant på tillvaron för dig själv och din partner. 

Vandra i kärlekens fotspår

Ulvsby herrgård ligger i Värmland, ett av Sveriges kanske mest romantiska landskap. I alla fall om man får tro berättarna här i Värmland. Bland annat Gustaf Frödings diktande och Sven-Ingvars Söta Fröken Fräken utspelar sig i trakterna. 

Just Ulvsby herrgård är en av alla romantiska platserna i Selma Lagerlöfs berättelser, som Gösta Berlings saga. Och det var här på herrgården som Länsmans Scharling firade sin berömda födelsedagsfest.

Selma fick nobelpriset i litteratur 1909 för romanen Gösta Berlings saga. Som första svensk och kvinna. Passa på och ta en tur på tu man hand och besök Selma Lagerlöfs hem Mårbacka. 

Gå en guidad visning i det vackra huset. Och hör berättelsen om en spännande person. Om författarskapet. Om arbetet med att förbättra världen. Och det romantiska livet med först Sophie Elkan och sen Valborg Olander.