Länsmansflygeln

Länsmansflygeln

Anna Stina Biörklund övertog Ulvsby herrgård på 1960-talet. Hon valde då att kalla herrgården för Länsmansgården, inspirerad av efter Selma Lagerlöfs berättelser. I en tid då hela Sverige började åka på konferens valde hon att satsa på just dessa gäster. För att utöka kapaciteten och skapa fler hotellrum till de viktiga konferensgästerna byggdes den så kallade Länsmansflygeln på 1970-talet.

Idag är hotellrummen i Länsmansflygeln totalrenoverade.  Inredningen är varmt inbjudande och rummen har en sittmöbel eller en soffa (bäddsoffa) som passar bra om man är 3 eller fler som ska dela rum. Här finns Familjerum med plats för hela familjen, med bekväm dubbelsäng och bäddsoffa för två mindre barn eller ett lite större. De allra minsta sover gott i förälders säng eller i barnsäng. Rummen har utsikt över det värmländska landskapet av åker, äng och trädgård och intrycket följer årstidernas växlingar. Flera av hotellrummen har uteplats i söderläge och kvällssol. 

 Hotellrummen har bekväma sängar, sittmöbel, TV och Wifi. Eget badrum med dusch och wc. Flera av rummen har uteplats i söderläge. En fin plats för avkoppling efter dagens akiviteter.

"Genuint, mysigt, harmoniskt och lyxigt. Så upplever jag Ulvsby Herrgård!"
Robin D
"Glittrande boende, god mat och supertrevlig personal"
Pär
"Trevlig personal. Fint och välstädat rum med bekväma sängar!"
Eva Wesén