Ett bra nytt år och vinter i Sagolika Sunne Värmland!

Vinter i Värmland det är Ski Sunne med både utförsåkning och glädje. Vi minns skolresorna till Ski Sunne. I väg tidig morgon och åka skidor hela dagen. Lunch i backen - en höjdare med grillad korv och het choklad. Märklig kombination kan man tycka - men så väldigt gott! Idag kombinerar vi Ski Sunne med lyxig vintertid på herrgården. Skidåkning, god mat och herrgårdsliv - det är en bra kombination för avkoppling!

Ett nytt år har börjat! Vi lämnar tacksamt det gamla året bakom oss och blickar framåt mot ljusare tider. Och ljusare blev det direkt när snön föll och nu är det vitt, vackert och kallt i Sunne och Värmland. Ski Sunne har fått nya ägare och det är full fart backarna. Snö, solsken och vintervit kyla ger en perfekt dag på skidorna.  Perfekt för en skidresa för att koppla av med skidåkning, god mat och bli lite ompysslade med herrgårdsliv några dagar. Ja, du vet - sprakande brasor, varmt vin, het bastu och skönt värmande saltbad i kopparbadkar i Drottning Kristinas badstuga.

Och så har vi ju det där med säkerhet - och vi vill verkligen tacka alla för den förståelse och fina hänsyn som man visar varandra här på herrgården. Att alla förstår att vi måste vara lite annorlunda just nu - det är ju för säkerhetsskull - att man får egna tider i badstugan går ju riktigt fint. Tänk att ha hela badstugan för sig själv!

Vi är så glada över att ni fortsätter att gästa oss för att njuta lyxigt vinterliv i hos oss i Sunne Värmland!

Vintervarma hälsningar från Marianne, Christer och hela herrgårdsgänget!