Romantisk weekend på herrgård i Värmland

Fira alla hjärtans dag året runt med en romantisk weekend på herrgård i Värmland. 

Välkommen till en riktigt romantisk herrgårdsweekend i Värmland på Ulvsby herrgård. Överraska din käresta med det finaste som finns. Tid tillsammans på tu man hand. Och med allt det lilla extra. Champagne, god mat och goda viner! 

Romantiskt weekendpaket på herrgård i Sverige

När ni checkat in på ett vackert herrgårdsrum med sjöutsikt väntar tid för att bara vara. Unna er det lilla extra! Boka en juniorsvit med privat balkong och utsikt ut över sjön Fryken.

Ta på badrocken och koppla av i herrgårdens badstuga. I Drottning Kristinas badstuga finns både örtbastu och finsk bastu. Samt varma bad i djupa lyxiga kopparbadkar.  

Njut av god mat och dryck. I köket använder vi oss av lokala råvaror och följer säsongernas växlingar året runt. Bara det allra bästa är gott nog. 

Boka en romantisk herrgårdweekend med det lilla extra och njut av varandra. Kanske är Ulvsby herrgård det mest romantiska herrgårdshotellet man kan tänka sig när ni vill ha en romantisk helg.

 

2435:- Per person
1-2 nätter
15 % rabatt i april & november
Det här ingår
  • Övernattning i herrgårdsrum med sjöutsikt
  • Badrock på rummet
  • Entré till Drottnings Kristinas badstuga
  • Halv flaska champagne och choklad på rummet
  • Herrgårdsmiddag*
  • * I december serveras julens delikatesser
  • Herrgårdsfrukost på buffé med egna och lokala specialiteter
Läs mer
Alla erbjudanden
Från 5595:-
Fira nyår på herrgård

Fira nyår på herrgård i Sunne, Värmland. Här firar du…

Från 4990:-
Från 2435:-
Romantisk weekend på herrgård

Fira alla hjärtans dag året runt…

Boka en billig romantisk herrgårdsweekend 

Det är lite lugnare här på herrgården i januari och november. Och lite billigare.

Passa på och boka en romantisk herrgårdsweekend när den är billig. Samma fina weekend men i en lugnare tid när vi har lite extra tid att skämma bort er.  Checka in till romantik med god mat och dryck och det finaste som finns – tid tillsammans.

LÄS VIDARE

20% rabatt i januari 2023

Midvintertid i Värmland är en vacker och romantisk tid. Med vintervitt landskap runt herrgården. 

Gör något kul tillsammans. Till exempel skidor Ski Sunne som har fina backar och spår. Eller promenera lugnt i de idylliska omgivningarna. Det finns även möjlighet att åka hundsläde. Eller bara vara med varandra.

Ta ett varmt bad i Drottning Kristinas badstuga. Vi har finsk bastu, örtbastu och djupa, lyxiga kopparbadkar. 

Avnjut en god middag vid ett vackert dukat bord. I herrgårdens salong sprakar en vedbrasa när ni är mätta och belåtna. Njut av livet tillsammans.

Boka erbjudandet som en julklapp med det lilla extra och romantik på tu man hand! Eller sätt guldkant på tillvaron för dig själv och din partner. 

15% rabatt i november 2023

Lys upp mörka november med en romantisk weekend! Hösten är en romantiskt vacker tid i Värmland. Naturens mjuka färger ger ett romantiskt skimmer kring sjön Fryken. 

Vandra på fina Värmlandsleder som finns inte långt från herrgården. Njut av höstens klara väder på tu man hand. En fika med hembakat smakar fint i solskenet.

När ni är tillbaka väntar Drottning Kristinas badstuga. Där finns både finsk bastu, örtbastu och lyxiga kopparbadkar stora nog att rymma två. Om man är riktigt kär!

Middag med god mat och dryck serveras vid ett vackert dukat bord. Koppla sen av vid den sprakande brasan i herrgårdens salonger.

Vandra i kärlekens fotspår

Ulvsby herrgård ligger i Värmland, ett av Sveriges kanske mest romantiska landskap. I alla fall om man får tro berättarna här i Värmland. Bland annat Gustaf Frödings diktande och Sven-Ingvars Söta Fröken Fräken utspelar sig i trakterna. 

Just Ulvsby herrgård är en av alla romantiska platserna i Selma Lagerlöfs berättelser, som Gösta Berlings saga. Och det var här på herrgården som Länsmans Scharling firade sin berömda födelsedagsfest.

Selma fick nobelpriset i litteratur 1909 för romanen Gösta Berlings saga. Som första svensk och kvinna. Passa på och ta en tur på tu man hand och besök Selma Lagerlöfs hem Mårbacka. 

Gå en guidad visning i det vackra huset. Och hör berättelsen om en spännande person. Om författarskapet. Om arbetet med att förbättra världen. Och det romantiska livet med först Sophie Elkan och sen Valborg Olander.