Avkopplande hotellnatt med middag på väg till fjällen!

Det är något speciellt med fjällsemester - koppla av redan på väg till skidresan! Stanna på vägen och ät gott och sov gott. En god frukost är en bra start på dagen innan ni fortsätter utvilade för sköna dagar med skidåkning.

 Ulvsby herrgård ligger naturskönt med en trädgårdsallé som sluttar ner mot sjön Fryken. Platsen har en lång spännande historia som än idag gör sig påmind. 

Ulvsby herrgård är känd för sin hemtrevliga stämning. Här finns alla möjligheter att koppla av och lämna vardag och stress på väg till fjällsemestern. Ett härligt avkopplande stopp med god mat och dryck i centrum.

Extra lyxigt!
Uppgradera till en juniorsvit med sjöutsikt och privat balkong. Har du tur kan du se både rådjur och älg strosa förbi vid sjökanten. Eller en räv som leker ystert i morgonsolen. I slutet av mars, ja då kan du nästan vara säker på att få syn på tranorna som drar fram över sjön.

.

 

1495:- Per person
1 natt
Det här ingår
 • Övernattning i dubbelrum Superior
 • Ulvsby herrgårds frukostbuffé
 • Trerätters middag ( december kan gårdsmiddagen ev. ersättas med julmiddag)
 • Entré till Drottning Kristinas badstuga
Läs mer
Relaterade erbjudanden
Från 5595:-
Fira nyår på herrgård

Fira nyår på herrgård i Sunne, Värmland. Här firar du…

Från 2010:-
Från 1495:-
På väg till fjällen-paket

Det är något speciellt med fjällsemester…

Från 2635:-
Västanå Teater Herr Arnes Penningar

Det här paketet finns i två…

Bekvämt boende på herrgårdshotell

Riktigt lyxigt och romantiskt, eller bekvämt i markplan. På Ulvsby herrgård väljer du mellan flera olika typer av boende. 

Ulvsby herrgårds hotellrum finns i:

 • Kronohäktet med 13 nybyggda hotellrum med sjöutsikt varav två juniorsviter. Privat balkong, utvald inredning och utsikt över sjön Fryken. 
 • Länsmansflygeln med 17 nyligen renoverade hotellrum i markplan. Flera av rummen har uteplats i söderläge och kvällssol.
 • Kavaljersflygeln, herrgårdens gamla ombyggda sädesmagasin, med 6 nyrenoverade hotellrum på andra våningen. Charmigt och personligt inredda med möbler från förr.

Alla rum har badrum med dusch och wc, TV och Wifi. Din hund är välkommen i några av rummen i Länsmansflygeln som också har uteplats.

LÄS VIDARE

Till Sunne i Värmland med tåg eller egen bil

Luta dig tillbaka på tåget eller ta bilen. Resan till Ulvsby herrgård i Sunne, Sverige, går fortare än du tror. Naturen utanför fönstret blir allt mer sagolik ju närmare du kommer. Snart skymtar du herrgården där den allékantade vägen leder fram till avkoppling och egen tid med dig själv, en vän eller partner.

Avstånd:

 • Oslo 2 1/2 tim med bil
 • Kongsvinger 1 1/2 tim med bil
 • Köpenhamn 7,5 tim (tåg via Göteborg)
 • Arvika 45 min med bil
 • Karlstad 50 min med bil
 • Stockholm city 3 1/2 tim (tåg via Karlstad/Kil)
 • Göteborg 3 tim (tåg via Kil)
 • Örebro 2 tim med bil

Om du anländer med tåg ser vi till att du blir upphämtad vid tågstationen i Sunne. Resan vidare till Ulvsby herrgård tar bara tio minuter!

Ulvsby herrgård – perfekt för dig som är aktiv

Ulvsby herrgård har ett perfekt läge mitt i Värmland. Här kan du ha din bas för några dagars vandring, sköna golfrundor på Sunne GK och andra banor i vår närhet eller när du vill upptäcka mer av Värmlands konst och kultur.

Vandra i vildmark och genom kulturlandskap

Allt fler vill vandra! Skogarna kring Sunne myllrar av vandringsleder och stigar, skapade av de människor som trampat dem under många hundra år på väg till kyrkor, marknader, grannbyar eller drömmen om Amerika. Här finns tre certifierade Värmlandsleder. Och massor av andra vandringsleder som var och en bär på sin egen berättelse. 

Läs mer om Vandringspaket

Golf på natursköna banor kring Fryken

Sunne GK är en skogs- och parkbana med 18 hål som sluttar ned mot sjön Fryken. Alla hål har sjöutsikt. Banan bjuder på utmaningar även för den mest erfarna spelaren. Förutom den vackra banan finns är övnings-green och driving range (tre hål att öva på samt bunker). 

Här är några fler rekommendationer då du vill tillbringa mer tid på banan än i bilen: Uddeholms GK (45 min), Kils GK (40 min), Arvika GK (45 min), Billerud GK (45 min) och Bryngfjordens Golfklubb (50 min).

Läs mer om Golfpaket

Konst- och kulturrundor i Värmland

Ulvsby herrgård är ett andra hem för den som uppskattar konst och kultur. Värmland är konstnärernas, konsthantverkarnas och författarnas landskap. Hit vallfärdar likasinnade gäster året runt. Utforska gallerier, konsthallar, museum och evenemang med kulturen i centrum. 

Västanå teater bara 15 minuter från Ulvsby herrgård ger föreställningar i Berättarladan, Rottneros Park, både kring jul och hela sommaren.

Läs mer om Teaterpaket